Doar desktop (momentan)

Sisteme fotovoltaice

Profită de avantajele energiei alternative care este mai ieftină dar și ecologică, la tine acasă sau pentru afacerea ta.

Obține oferta Casa Verde

completând formularul de mai jos:

Awesome, your message has been sent!
Error! Please try again.

Etapele programului „Casa Verde 2023”

1

Vă înscrieți înaplicația AFM și depuneți documentele solicitate în data planificată pentru regiunea Nord-Est.

Finalizat
29 MAI 2023
2

AFM publică lista cu instalatorii validați.

Finalizat
3

Alege Intelitech ca instalator pentru sistemul dvs. în termen de 90 zile de la publicarea listei de instalatori autorizați.

În curs
Termen limită: 06 DECEMBRIE 2023
4

Intelitech verifică documentele încărcate la pasul 1 în termen de 30 de zile și comunică AFM beneficiarii eligibili.

5

AFM publică lista de beneficiari aprobați.

6

Demarăm instalarea sistemului tău fotovoltaic: vizită în teren pentru configurarea optimă a sistemului, semnare contract, plată aport propriu, instalare și punere în funcțiune și dosar de prosumator.

Beneficiile de care te bucuri o data cu instalarea unui astfel de sistem sunt multiple:

Economii substanțiale

Durata medie de viață a unui sistem fotovoltaic este de 25 de ani. După primii 6-7 ani, deja ai recuperat toată suma investită, ceea ce înseamnă că vei economisi valoarea facturii la curent pentru minim 18 ani.

Protecție financiară

Te protejezi împotriva creșterilor de preț la energia electrică.

Fără poluare

Sistemele fotovoltaice sunt complet ecologice și contribui astfel la un mediu mai sănătos.

Fără zgomot

Spre deosebire de alte sisteme de energie alternativă, sistemele fotovoltaice nu produc nici un fel de zgomot.

Le poți folosi oriunde

Soarele e peste tot iar cu sistemele fotovoltaice te bucuri de energie electrică chiar și în locurile unde Rețeaua Electrică Națională nu este disponibilă.

Adaptabilitate

Sistemele sunt croite pe nevoile tale și ele pot fi extinse o data cu schimbarea nevoilor tale.

Întreținere facilă

Mentenanța unui astfel de sistem presupune costuri minime, iar sistemul beneficiază de garanție până la 30 de ani, în funcție de producător.

Tipuri de sisteme

Îți spuneam că sistemele sunt croite pe nevoile tale. Primul pas în acest sens este să alegi tipul de sistem care ți se potrivește.

Sistem ONGRID

Este cel mai des întâlnit sistem și este și cel pe care îl poți instala beneficiind de subvenție de la stat, prin programul Casa Verde. Detalii despre program găsești aici.

Sistemul on-grid este cel care este legat și la rețeaua electrică națională. Aceste sisteme nu au acumulatori și nu stochează energia produsă. În schimb, energia produsă în exces este injectată în rețeaua națională. Când ai însă nevoie de mai multă energie decât cea pe care o produci, iei energie din sistemul național.

Legislația actuală prevede compensarea energiei preluate din sistem cu cea injectată. Un astfel de sistem presupune un contor dublu-sens cu ajutorul căruia vezi exact câtă energie ai folosit din rețeaua națională și câta energie ai injectat

Avantajele sistemului Ongrid

Investiție inițială redusă dacă apelezi la programul Casa Verde.
Energie mereu disponibilă – stai fără griji pentru că poți oricând prelua energie din rețeaua națională.
Nu ești afectat de creșterile temporare de consum.
Dacă ai nevoie de o extindere a sistemului, ai libertatea să alegi momentul prielnic pentru o nouă investiție.

Sistem OFFGRID

Acest tip de sistem nu este legat la Rețeaua Electrică Națională, sistemul fiind dotat cu acumulatori pentru stocarea energiei produse. Practic, ești total independent când vine vorba de producerea energiei electrice.

Sistemul stochează energia produsă în exces și o folosește în momentele în care consumul este mai mare decât producția. Spre exemplu, noaptea sau în zilele înnorate.

Avantajele sistemului Offgrid

Ai energie electrică chiar și în locurile izolate, unde nu este disponibilă Rețeaua Electrică Națională
Nu mai ai grija facturilor la energie, pentru că produci tot ceea ce consumi

Sistem HIBRID

Sistemul HIBRID combină avantajele sistemelor OFFGRID și ONGRID. Astfel, poți fi complet independent, stocând o parte din energia produsă, dar ești în același timp conectat la o sursă alternativă de energie.

Poți opta pentru conectarea la Rețeaua Electrică Națională sau la un generator.

Avantajele sistemului Hibrid

Disponibil și în locurile complet izolate
Nu ai neoie de capacitate mare de stocare, putând apela oricând și la sursa alternativă de energie

Serviciile pe care le oferim:

Consultanță

îți explicăm în detaliu avantajele fiecărui tip de sistem, etapele instalării, ce presupune întreținerea sistemului și te ajutăm să alegi sistemul adaptat nevoilor tale.

Dimensionare

Când vorbim de un sistem fotovoltaic, este esential ca acesta să fie croit în funcție de profilul tău de consumator. Recomandările noastre vin după o vizită în teren, pentru a cunoaște exact situația de la fața locului. Alegerea corectă a sistemului se face luând în calcul numeroși factori, cum ar fi: energie consumată, poziționare, dimensiune, orientare și înclinație acoperiș. Proiectul propus pe care ți-l vom propune va ține cont de toți acești factori dar și de posibilitatea unei eventuale extinderi viitoare.

Furnizare componente și echipamente

Lucrăm cu producători recunoscuți la nivel mondial, tocmai pentru a fi siguri că beneficiezi de toate avantajele pe care ți le oferă un sistem fotovoltaic.  În funcție de nevoile tale și de specificul locației, îți vom oferi componente de ultimă tehnologie, la prețuri corecte.

Adaptabilitate

Intelitech este instalator autorizat și îți garantează că sistemul tău va funcționa în parametri optimi. Echipa Intelitech este formată din profesioniști ce îți asigură servicii de calitate și termen de execuție scurt.

ATR prosumator

Obținerea avizului tehnic de racordare este o etapă esențială pentru a putea folosi sistemul tău ONGRID. Întocmim toată documentația necesară și te ajutăm să obții acest aviz în cel mai scurt timp.

Mentenanță

Pentru o durată de folosință cât mai îndelungată dar și pentru funcționarea în parametri optimi, sistemul tău fotovoltaic are nevoie de servicii de mentenanță regulate și profesioniste. Sistemul tău e pe mâini bune și preluăm noi grija intervalelor dintre mentenanțe, ținând o evidență exactă a acestora.

Configurează-ți sistemul fotovoltaic

Branduri partenere

Panouri solare
Invertoare
Sisteme fixare
https://inteli-tech.ro/solicitare-procesata.html