COMPANIA

Intelitech a luat nastere, asa cum spune si numele, din dorinta de a aduce clientilor sai inteligenta in tehnologie. Toate solutiile alese de noi, fie ca e vorba de climatizare, sisteme de securitate sau telecomunicatii, se ghideaza dupa conceptul tehnologiei inteligente. Echipamentele si tehnologiile pe care le comercializam sunt produse de marca a unor producatori renumiti pe plan international: HITACHI, GREE, DSC, SONY, BENINCA etc.

Grupul de firme Intelitech (Intelitech SRL si Intelitech Group SRL) urmareste sa-si asigure dezvoltarea pe termen lung. Suntem constienti ca pentru a ne atinge scopul avem nevoie de dumneavoastra, la fel de mult cum si dumneavoastra aveti nevoie de o companie care sa va ofere intr-adevar solutia optima. Noi chiar facem asta comercializand tehnologie inteligenta intr-un mod inteligent, oferindu-va o experienta unica prin respectarea a trei valori de baza:

RESPECT

Intelegem sa va respectam si sa va tratam cu o atentie deosebita. Altfel, cum am exista noi fara dumneavoastra?

TRANSPARENTA

Analizam impreuna toate optiunile, punand in balanta avantajele si dezavantajele fiecareia, gasind solutia optima in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra pentru ca, altfel, cum ne-am diferentia de concurenta?

CALITATE

Calitatea produselor si serviciilor oferite este garantata, fiind atat de importanta pentru dumneavoastra. Cum altfel, am putea noi spera la un parteneriat durabil cu clientii nostri?

Suntem constienti ca nu putem implementa aceste principii fara implicarea activa a angajatilor nostri. Intelegem importanta resursei umane pentru afacerea noastra, motiv pentru care angajatii nostri iau parte periodic la traininguri, cursuri de formare si perfectionare profesionala.


 

poza echipa intelitech 2016